Prachtig licht in huis met de lampen van Tonone via Fundesign !

Prachtig licht in huis met de lampen van Tonone via Fundesign !

Vorig jaar maakte ik kennis met de webshop van Fundesign.

Een verrassende complete webshop met een heel ruim en gevarieerd aanbod!

Ik koos toen voor 3 hele toffe items in huis, en daar ben ik nog steeds super blij mee!

Hier kan je terugzien voor welke items ik in november koos.

Wat een toffe samenwerking was dat!

Ik ben echt fan van Fundesign en het bijbehorende assortiment ;-), heel tof dat we samen weer iets leuks  gingen doen!.

Dit keer mocht ik de lampen van Tonone in de spotlight zetten! Dit merk is nieuw in de webshop van Fundesign!

Ik maakte echt een klein vreugdesprongetje!!

Tonone!…….die lampen stonden ook echt al even op mijn ellendig lange wishlist ! ;-/

En ineens waren ze daar: twee prachtige items shinen sinds deze week in huis!

En serieus waar…..deze lampen zijn echt the bomb!

Ik ben denk ik wel  verpest vanaf nu!….;-)

Want….. ik denk dat maar weinig andere lampen  aan deze beauty’s kunnen tippen in de toekomst! 😉

Tonone

Tonone is en jong designlabel, waarvan de producten in Nederland worden vervaardigd.

Tonone is in 2013 opgericht door Anton de Groof en is gevestigd in Nederland. Het ontwerpteam werkt samen met lokale vakmensen om hun producten te produceren. Elke stap in het proces van ontwerpen en produceren gebeurt met zorg en oog voor elk detail.

De lampen van Tonone, zijn tijdloos en eisen direct je aandacht op. De collectie van Tonone is absoluut de moeite waard om eens te bewonderen. Je zult echt verrast worden door de prachtige ontwerpen!

Tonone heeft ruim 30 verschillende modellen in de collectie, maar de bekendste is toch wel de BOLT serie!

Elke uitvoering van de BOLT serie is verkrijgbaar in 8 kleuren! Voor iedereen wat wils! 😉

Ik viel ook voor 2 toppers uit deze BOLT serie!

Ik koos voor de plafondlamp Tone Bolt 2 arm side fit in de kleur zwart.

en de vloerlamp : Tonone Bolt 2 Arm vloerlamp in thunder blue.

Tone Bolt 2 arm side fit

Laat ik met de plafondlamp beginnen, dat was de spannendste van de 2! Want zou hij precies passen op de plek die ik voor ogen had! ?

Ik schakelde mijn vader in en die Handige Harry had het zo voor elkaar! 😉

Hij zei ook, “ jeetje dit zijn de allerfijnste lampen om op te hangen! “ ( hij bedoelde natuurlijk…snel klusje! ).

Snel….. omdat ze direct op het lichtnet aangesloten moeten worden.

( doorsnede plafondkapje is 10 cm!) Past precies op de doos in het plafond!

En ik hou zo van lampen die zonder bedrading opgehangen worden he!?

Dat ziet er zo mega strak uit!

Hij hangt hier prachtig in dit keukenhoekje net boven de koelkast! ( past net op 2 cm! 😉 Ik was ook snel klaar met het kiezen van de kleur op deze plek: De matzwarte uitvoering past prachtig bij mijn glimmende zwarte koelkast!

En de lamp geeft hier prachtig licht. Ik koos voor deze uitvoering, op deze plek, omdat de kap van deze lamp boven EN onder open is, dus het licht verspreid zich in de hele ruimte!

De armen van de lamp zijn gemaakt van gepoedercoat staal en de de kap van gepoedercoat aluminium.

De lamp is ook draaibaar en op 2 verschillende  plekken verstelbaar met de bijgeleverde vleugelmoer. De vleugelmoer is overigens prachtig en zichtbaar in het ontwerp aanwezig en is het kenmerk van  de Bolt serie .

Dan die andere topper!

Tonone Bolt 2 Arm vloerlamp

Sinds de nieuwe opstelling van de woonkamer miste ik nog een mooie staande lamp naast de bank. Het moest een niet al te kolossaal exemplaar zijn, aangezien er niet heel veel ruimte is tussen de kast en de bank . Perfect plekje voor de  Tonone Bolt 2 Arm vloerlamp
Dilemma! Welke kleur!? Yess..…… luxestress…i know! 😉 De Bolt lampen zijn dus verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Nou…..Finntage staat voor kleur! 😉 Dus ik wilde wel heel graag een knalkleurtje voor deze uitvoering.

Lang getwijfeld over oranje of blauw en uiteindelijk voor de laatste gegaan. Tonone Bolt 2 Arm thunder Blue!

Tijdens het uitpakken wist ik het al! Dit was echt de juiste keuze. Deze prachtige blauwe kleur…direct verliefd op!

Hij staat nu 2 weken in huis en ik blijf er mee slepen in huis. ( dat doe ik overigens met alles in huis! #guilty! )

De plek naast de bank, omdat daar het licht het meeste nodig is! En de plek naast de stoel, omdat ik er dan elke avond naar kan kijken , wisselen elkaar af 😉

Wat ik ook echt prachtig vindt aan deze uitvoering is de lengte van de lamp max 1.70! Een echte eyecatcher, waar je niet omheen kan. Deze uitvoering is er overigens ook met een 1 arm uitvoering. Max lengte 1.25 Deze uitvoering is hier te vinden.

Nog even op een rijtje de kenmerken en voordelen van deze 2 toppers:  

 • De armen zijn gemaakt van gepoedercoat staal en de kap van gepoedercoat aluminium.
 • De kap is open en geeft dus van boven en onder licht! Het licht verspreid zich mooi in de hele ruimte! Een groot voordeel, wat mij betreft! Bij soortgelijke lampen zie je vaak dat de kap van boven dicht is namelijk.
 • De lamp is ook draaibaar en op 2 verschillende plekken verstelbaar met de bijgeleverde vleugelmoer. De vleugelmoer is overigens prachtig en zichtbaar in het ontwerp aanwezig en is het kenmerk van  de Bolt serie .
 • Doordat de lampen verstelbaar zijn, geef je ze steeds een andere uitstraling!
 • En nog een extra voordeel van de staande versie: De lamp is heel stabiel: de voet is verzwaard. Heel fijn tijdens het verstellen van de lamp.!

Verliefd dus! 2 x zelfs! Zijn jullie het met me eens?

De lampen zijn echt te gek! Bekijk de hele collectie eens hier, wie weet is het bij jou ook wel liefde op het eerste gezicht! 😉

Liefs Sandra

12 Comments on “Prachtig licht in huis met de lampen van Tonone via Fundesign !

 1. Gaaf die blauw kleur is helemaal tof!! Past perfect bij je!

 2. Prachtig zijn ze! Vnl die blauwe💙Helemaal ‘finntage’ 🙂

 3. Oh jee. Ik ben dus nu ook verliefd op twee… maar die blauwe heeft mijn hart nog het meest gestolen. Geniet van die twee bofkont! Liefs Linda

 4. Ik vind ze zóóó gaaf!!! Zou het super vinden om er zelf eentje te maken!

  instagram: @lotte.hartkoorn

 5. Helemaal toff, staan ook al een hele poos op mn lijstje maar moet nog ff sparen! En wat ik zo fijn vindt dat ze onder maar ook van bovenuit licht verspreiden. Dat vindt ik mooi bij de hoge plavonds hier in huis. Ik was al fan en ze zijn gaaaaf!!

 6. Vind ze súper tof en serieus past in elk interieur he !
  Kleurkeuze dikke wauw weer San !
  Kussie Carla

 7. Ik vind ze prachtig San!
  En ze passen precies bij jou,geniet ervan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *