Herfst tafel styling ism Mica Decorations

Yes! Mijn favoriete seizoen is weer aangebroken.

Ik hou heel erg van de herfst!

Als ik dit hardop roep, aan het einde van de zomer, kijken mensen me vaak heel raar aan. Maar ik kan er niets aan doen dat vanaf september dit gevoel mij al bekruipt.

Ik ben dan “klaar” met het buitenleven en verlang ik naar de avonden op de bank met de kaarsjes aan en de kachel omhoog. Daarnaast geniet ik ook van de prachtige natuur. Warme groene, bruine, rode en gele kleuren vormen een prachtig geheel buiten. Ik geniet daar enorm van.

Tussen het einde van de zomer en het begin van de kerst tover ik mijn huis altijd om zodat er een echte herfstsfeer ontstaat. Wat warmere tinten, extra kaarsjes en lampjes. Voor dat heerlijke typische herfstsfeertje. Ook ben ik echt fan van lekker lang borrelen en tafelen met vrienden of familie. Aan een tafel met veel lekker eten en het mooiste kleurrijke servies en glaswerk.

Dit in combinatie met kaarsen en bloemen, dan heb je mij hoor! Een ultiem geluksgevoel. Daarom vond ik het ook weer erg leuk dat ik weer aan de slag mocht gaan met de najaarscollectie van Mica Decorations. #trotsepartner

Ik word gelukkig van de uitgebreide collectie servies & gekleurd glas en bij Mica Decorations zijn ze daar heel sterk in. Prachtige vormen en kleuren, voor ieder wat wils en in elke stijl!

Ik heb een lekkere mix neergezet van verschillende kleuren en materialen. Je vindt keramiek, glas en hout op mijn bont gedekte eettafel.

Ik ben verliefd geworden op de diepgroene borden en het koperkleurige bestek.

Als finishing touch natuurlijk heerlijke hapjes en een goede rode wijn. Oh ja en vergeet de verse herfstbloemen niet op tafel!

Helemaal klaar voor gezellige najaar avondjes binnen. Wat vinden jullie?

Geniet van deze herfst!

Liefs Sandra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *