Luxe spagevoel thuis met Kayori

Trots dat ik dit jaar ambassadeur mag zijn voor dit prachtige jonge merk: Kayori.

Kayori : dynamisch/ ambitieus/ duurzaam/ verrassend/ kwaliteit.

En dat Kayori nog veel meer is dan alleen “maar” knap / duurzaam beddengoed, was de allergrootste verrassing voor mij en daar wil ik jullie ook graag kennis mee laten maken. 


Over Kayori:

ONS VERHAAL

Een duurzame wereld waarin mens, dier en natuur naast elkaar staan: dat is de toekomst waar wij in geloven. Voor ons is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Met die insteek is Kayori in het najaar van 2018 ontstaan: duurzame, verantwoorde producten die gezien mogen worden én toegankelijk zijn.De eerste stap naar een duurzame wereld werd gezet met bedtextiel, een logische én impactvolle eerste stap aangezien het overgrote deel van alle textielproducten welke wij in het dagelijks leven gebruiken op een niet verantwoorde manier wordt vervaardigd.Ondertussen heeft Kayori een brede variatie aan productgroepen: bed- & badtextiel, interieurgeuren, lichaamsverzorging en badkamer accessoires.

PROCES

Wij zorgen ervoor dat alles dat het Kayori-label draagt, wordt geproduceerd en verwerkt volgens de strengste milieunormen, onder veilige en humane omstandigheden, van de boerderij tot de fabriek en de winkel tot bij je thuis. Om de kwaliteit en beloftes te kunnen waarborgen maken wij gebruik van verschillende keurmerken zoals GOTS, BSCI en PETA.

PRODUCT

Kayori brengt de schoonheid van natuurlijke materialen bij je thuis. Al onze producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten: zacht voor jou en zacht voor het milieu. Wij vermijden agressieve middelen in al onze producten, denk hierbij aan chemicaliën om textiel te behandelen of agressieve reinigers in cosmetica. Wij kiezen ervoor om de natuur in haar kracht te zetten, hierom maken we gebruik van minimale bewerkingen.

MENS

Samen moeten we het doen, van de werknemers die onze producten maken tot de werknemers bij ons op kantoor. Iedereen die met Kayori in contact komt mag dezelfde werkomstandigheden verwachten: een veilige werkplek, goede arbeidsomstandigheden en een plek waar je kwaliteiten tot recht komen.


KAYORI FOR LIFE

Kayori producten maken wij met het oog op de toekomst: een duurzame eerlijke wereld. Hierbij denken wij ook aan mensen waarvoor veel dingen niet zo vanzelfsprekend zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat we het samen moeten doen in het leven. Hierom zijn wij trotse partner van de goede doelen: HandicapNL en Villa Max.

Toen ik eind vorig jaar de vraag kreeg voor een mooie jaarsamenwerking hoefde ik ook niet lang na te denken. Trots en dankbaar dat ik met zoveel mooie unieke partijen mag samenwerken. En te gek om samen inspirerende content te maken om dit vervolgens weer met jullie te delen.


Waar is Kayori verkrijgbaar?!
Kayori verkoopt rechtstreeks vanuit de webshop.

Maar daarnaast is de prachtige Kayori collectie te koop via ruim 500 verkooppunten!

En niet alleen in Nederland. 
Denk aan Noorwegen/ Zweden/ Denemarken/ Duitsland/ Belgie en Spanje! 


Daarnaast bestaat er een Kayori brandstore in Venlo en 1 in Helsingborg (Zweden).

Afgelopen januari bracht ik zelf een bezoekje aan de brandstore in Venlo. Wat een snoepwinkel!

De hele collectie is daar te bewonderen en verkrijgbaar.
De collectie van Kayori is zo veelomvattend.  
Hierbij een aantal van mijn persoonlijke favorieten. 


Tencel beddengoed, echt je wil nooit iets anders meer!

Verkrijgbaar in de allermooiste prints en kleuren.

De lekkerste geurkaarsen in de allermooiste potjes van keramiek. Ik hou ervan om de deksels te mixen, voor een speels effect.


De gekleurde flesjes gevuld met hair/body of handwash. 

Kijk deze kleurtjes! Deze staan dus echt overal gezellig. Op de badkamer, in de keuken of op het toilet! Fav!


Ook mega fan van de Kayori shots gevuld met badzout. Ultieme spagevoel in je eigen badkamer.


En niet te vergeten de textiellijn voor de badkamer. 

In de mooiste kleuren en fijnste materialen verkrijgbaar.
Met de allernieuwste collectie ging ik in de badkamer aan de slag. Feestje!


En wat ik ook echt helemaal te gek vind is de mogelijkheid om je eigen geur te tappen aan de tapbar.

Je kiest je favoriete flesje en je favoriete geur en deze tap je zelf! Hoe leuk! ( verkrijgbaar in de brandstore en verkooppunten met tapbar).

Echt onwijs blij met deze fijne partij aan mijn zijde. 

Inmiddels is onze badkamer ook al 2 keer in beslag genomen door een  foto- en filmcrew. Om beeld te schieten van de nieuwe collectie. Dit beeld gaat gebruikt worden in het nieuwe collectie boek en is terug te zien op de Kayori website. Check hier. Trots!

Wat een fijne collectie he!?
Alles mbt bed- & bad textiel, interieurgeuren, lichaamsverzorging en badkamer accessoires.

Heerlijk om je privé spa, in je badkamer, thuis te creëren. Ik ben fan!

Zin om jullie aankomend half jaar weer te voorzien van heel veel inspo ism Kayori.!

Liefs Sandra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *