Afval scheiden op een praktische mooie manier ism Brabantia

Al 2 jaar mag ik mij trotse ambassadeur noemen van Brabantia.

Mijn liefde voor Brabantia ontstond bij mijn oma in de keuken. De knaloranje Patrice voorraadbussen & pedaalemmers met de bekende retrobloemen. Mede daardoor is het zaadje van de liefde voor kleur geplant. Deze te gekke items heeft Brabantia ter ere van hun 100 jarig bestaan, 2 jaar geleden, in een nieuw jasje gestoken. Een aantal hiervan pronken nu ook weer hier in de keuken.

De afgelopen jaren groeit mijn Brabantia verzameling in huis door. De collectie wordt telkens aangevuld. En niet alleen door mij ambassadeurschap, want ik hou echt van de items van Brabantia.  

Brabantia producten zijn duurzaam, handig en goed gemaakt 

En voor mij persoonlijk ook heel belangrijk:  

Brabantia snapt dat praktisch dus ook gewoon mooi kan zijn. 

Even terug naar mijn ambassadeurschap. Door de omstandigheden de afgelopen 1,5 jaar werd ons bezoek aan de fabriek in Neerpelt een paar keer uitgesteld. Maar afgelopen Oktober was het zover. Samen met mijn Nederlandse en Belgische ambassadeurs werd ik uitgenodigd voor een te gekke inspirerende dag.

Eindelijk een bezoek aan de showroom en een uniek kijkje in de fabriek. Wat een heerlijkheid om de hele collectie eens live bij elkaar te zien en hoe bijzonder om rond te mogen lopen in de fabriek.

Een uniek kijkje achter de schermen. Wat mij op viel is het familiare gevoel, voelbaar in het hele bedrijf! Mooi om te zien. Brabantia: een authentiek , modern, Nederlands familiebedrijf gerund door de 4e generatie. 

Als ambassadeur maken mogen wij als eerste kennis maken met de nieuwe collectie. 

Eigenlijk word ik elk seizoen verrast door de nieuwe ontwerpen.

Is het niet door kleur, dan wel door vormgeving. 

Tijdens deze dag in Neerpelt maakte we kennis met 2 parels:

De knalroze Lift o Matic droogmolen

Hoe cool kan een droogmolen zijn? Een limited edition in een beperkte oplage. Te gek! Ik zie hem al helemaal shinen in de tuin van ons nieuwe huis aankomend voorjaar.

En wat te denken van de nieuwe Step Up collectie.

Ik stoei dus al een tijdje met DE oplossing om mijn afval handig maar ook toonbare te kunnen scheiden. 

En graag een optie die weinig ruimte in neemt. Et voila!

Dat knap en praktisch samengaan bewijst Brabantia weer eens.

Kijk deze 3 eens shinen buiten, onder de overkapping. 

De nieuwe Step Up pedaalemmers zijn gemaakt van en voor recycled afval en verkrijgbaar in 3 toffe kleuren. Ik kon natuurlijk niet kiezen en koos voor alle 3 de kleuren. Glas/ papier en restafval.

Hoppakee , zo vanaf de achterdeur je afval in de juiste bak. Ik ben blij! In het nieuwe huis krijgen ze een plekje in de bijkeuken.

Brabantia StepUp Pedaalemmers zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkel en via de website van Brabantia. Je krijgt er 10 jaar garantie en service op. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *