Stijlvol overnachten in Jan Luyken Hotel Amsterdam

Ik ben dol op tips om leuk te overnachten of een hapje te eten. Ik struin altijd alles af naar knappe hotels en restaurantjes. Ik hou daar gewoon van! Het maakt het voor mij compleet. De totaalbeleving, het gevoel!

De vlieger ” als er maar een lekker bed in staat” gaat voor mij niet op! No Way!

Ik slaap liever beroerd knap dan lekker lelijk. 😉

Ik offer me dan ook altijd op als er iets geboekt moet worden. Zoek totdat ik het wow gevoel krijg en dan….. boeken die hap!

Zo dus ook in Mei van dit jaar. Samen met 2 vriendinnen hadden we kaartjes voor de Amsterdamse Zomer gescoord en besloten te blijven overnachten in Amsterdam.

Ik ging op zoek en stuitte op het knappe, vernieuwde hotel Jan Luyken Geopend in April 2021. Dus hageltje nieuw! Naast dat het hotel er echt helemaal te gek uit ziet , heeft het ook nog eens een geweldige ligging .

Jan Luyken Hotel Amsterdam is een charmant 4-sterren hotel gevestigd in een authentiek herenhuis. Het hotel staat midden in het levendige Museumkwartier. Om de hoek bij het Rijksmuseum en de PC Hoofdstraat. Perfect voor een tripje Amsterdam. Ik twijfelde geen moment en boekte een kamer voor 3.

Bijij aankomst klopte het gevoel meteen!

Het warme welkom door het personeel en de prachtige lobby gaven je direct een thuisgevoel.

Met een welkomstdrankje ploften we in de knappe paarse stoelen om daarna in te checken en even richting kamer te gaan. Werkelijk waar over elk detail is nagedacht bij het ontwerp van de inrichting! De lobby, de bar, de ontbijtruimte, alles klopt! Ik hoopte dat de kamer ons dat gevoel ook zou geven.

En dat was zo! De kamers zijn een lust voor het oog. De blikvanger in elke kamer is het pauwvormige hoofdbord!

Maar ik werd echt verliefd op het kleur en materiaalgebruik in deze kamer. Check even de gordijnen, de vloerbedekking en de bekleding op de stoeltjes! Niet te doen toch!

Helemaal geïnspireerd ook door de manier van verven op het plafond en de wand. Neem ik zeker ook mee , om in ons nieuwe huis toe te passen. Te gek!

Op elke kamer staat een fijn espressoapparaat. Hou ik van! En een koelkastje om te gebruiken, ook altijd fijn!

Jan Luyken hotel was net geopend toen wij ons eerste bezoek brachten aan dit hotel. Zo knap om deze sfeer en een warm welkom al neer te zetten vanaf het begin.

Morgens kan je ( optioneel) genieten van een fijn ontbijt! Er is verder geen mogelijkheid voor lunch of diner maar er is wel een heerlijke bar, waar je de lekkerste cocktails en bites kan bestellen.

Bij ons eerste bezoek was de keuze nog summier maar toen ik terug kwam met mijn mannen in Augustus was de keuze reuze.

Want JA! naast het bezoek met mijn vriendinnen verbleef ik tijdens onze zomervakantie, 2 nachten met mijn mannen in dit fijne hotel. Amsterdam staat altijd op de planning tijdens de vakantie, dus zo leuk om Pieter en Finn ook kennis te laten maken met dit pareltje.

Jan Luyken is een heel toegankelijk hotel met een hele huiselijke sfeer, dus voor elk gezelschap.

De centrale ligging van dit hotel is zo fijn, paar stappen richting museumplein om op te stappen voor ons boottochtje, klein stukje richting de Pijp voor onze favo shops, en in de ochtend een heerlijke wandeling door het Vondelpark, alles binnen handbereik.

Eerlijk…wij doen eigenlijk altijd alles te voet in Amsterdam, lekker relaxed en zo zie je tenminste ook echt iets van de stad. Onze dagen vulden wij met heerlijk slenteren door Amsterdam, bezoekje aan het rijksmuseum,

shoppen in de Pijp & omgeving hotel bij oa: Anna en Nina , Allestedlund , Decor Amsterdam .

In de avond aten we bij Lolo Amsterdam ( wat een gaaf Italiaans restaurant , pas geopend ) en aansluitend maakten we een boottocht over de grachten en de Amstel, in de tofste boot via Flagship Amsterdam.

Ik hou van Amsterdam en van Jan Luyken Hotel.

Zoveel liefde 😉 dat ik er vorige week voor de 3e keer sliep.

Het kwam zo uit! 😉 en ik vermoed dat het niet de laatste keer zal zijn. Fijne plek!

Dus hoe leuk dat ik jullie nu een te gekke give away mag aanbieden!

Win een nachtje weg voor 2 personen incl ontbijt! ( datum in overleg)

Check mijn Instagram voor alle info over deze te gekke winactie.

Liefs Sandra

Jan Luyken Hotel is onderdeel van Eden Hotels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *