Nog meer groen in de badkamer met Flexa

Klaar voor kleur in de badkamer met Flexa!

Heerlijk, afgelopen week weer een heel fijn verfklusje afgerond. En dit kan ik jullie vandaag laten zien.

Maar eerst even dit! 😉

Sinds vandaag staat ook mijn persoonlijke pagina live op de Flexa site.

En daar ben ik me toch een partijtje trots op!

Sinds drie jaar werk ik samen met Flexa en hebben we al veel toffe content gemaakt.

Op deze pagina ook een heel fijn overzicht, van alle kleuren in mijn huis. Prachtig palet!

Neem je ook een kijkje? #vindikleuk 😉

Even terug naar mijn laatste verfklus.

Zes jaar geleden werd onze badkamer rigoureus verbouwd.

De badkamer werd met spierwitte muurtjes opgeleverd wat gewoon pijn deed aan mijn ogen. Daar heb ik dus heel snel een ander kleurtje overheen gezet. Want wit is immers geen kleur hè!? Althans niet in mijn huis 😉

 

Een jaar of 5 heeft de badkamer nu deze grijzige kleur, dus het werd hoog tijd voor wat anders.

Maar dat was niet de enige reden.

Deze foto zegt eigenlijk alles:

Vorig jaar kreeg onze slaapkamer nieuwe kleuren. Onze slaapkamer en badkamer zijn één open ruimte, en de strakke antraciet badkamer was eigenlijk totaal geen match meer met de rest. Dit moest weer een mooie eenheid worden, dus op zoek naar de juiste kleur! En afgelopen week was het dus zover. Ik vindt het een plaatje geworden, ik hoop jullie ook.

Op de Flexa site vindt je de volledige blog met heel veel foto’s!

Laat je me weten of je ook zo enthousiast bent? 😉

 

Liefs Sandra

One Comment on “Nog meer groen in de badkamer met Flexa

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *