Tuinverbouwing met Jan de Boer Tuinhuizen !

Wellicht hebben jullie al via mijn instagram @_finntage kunnen zien dat onze hele tuin op dit moment meer lijkt op de sahara! 😉

Helemaal overhoop! Alleen de schuttingen staan nog!

Maar dat is niet zonder reden en zeker voor en goed doel! 😉

Want: volgende week  komt onze nieuwe buitenkamer van Jan de Boer tuinhuizen.

Dit verhaal begon een week of 6 geleden! Ik bracht heel nieuwsgierig een oriënterend bezoekje aan Jan de Boer tuinhuizen in Wijchen. We liepen al even in ons hoofd met een tuinpimp, en een buitenkamer was echt wens 1!

Wie is Jan de Boer Tuinhuizen?
“ Jan de Boer Tuinhuizen ontwerpt en vervaardigt buitenkamers op elke gewenste afmeting. Met een buitenkamer creëert u een beschutte extra woonruimte in uw tuin. Zo kunt u ieder seizoen genieten van het buiten zijn! Door de buitenkamer aan te passen aan uw persoonlijke wensen en woonstijl zal het een echt verlengstuk van uw woning worden waaraan u jarenlang plezier beleeft.
Modern, klassiek, landelijk of rustiek, door onze zeer ruime materiaalkeuze zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Samen met u kijken we wat voor u de ideale buitenkamer is. Zo kunt u ervoor kiezen om de buitenkamer landelijk of klassiek uit te voeren met een dakbeschot van planken, of juist modern en strak met een glad afgetimmerd plafond. Mooie strakke boeiboorden van gegrond Garantieplaat, staanders in hardhout of robuust eiken, met of zonder schoren of een balustrade naar keuze. Voor een warme uitstraling kan er een hardhouten of geïmpregneerde vlonder gelegd worden en ook kunnen wij voor u elektra aansluitingen voorbereiden of de buitenkamer voorzien van spotjes. Lichtkoepels voor extra daglicht zijn er in diverse uitvoeringen. Ook een openhaard of kachel in de buitenkamer kunnen wij voor u realiseren.
Wij bieden u oneindig veel mogelijkheden om samen met ons de buitenkamer van uw dromen te ontwerpen. Onze prijzen zijn altijd inclusief vakkundige montage door onze eigen monteurs. Vraag geheel vrijblijvend de prijs op voor de buitenkamer van uw keuze. Hieronder vindt u de verschillende modellen buitenkamers. 
Alle tuinhuizen en veranda’s worden geleverd exclusief schilderwerk, maar ook voor kleuradvies en beits bent u bij ons aan het juiste adres.
 Al jarenlang is het ontwerpen en vervaardigen van landelijke of moderne tuinhuizen, veranda’s, buitenkamers en meer oplossingen op maat onze specialiteit. Onze passie voor hout en voor alles wat met heerlijk buitenleven samenhangt is overal in ons bedrijf voelbaar.
In onze sfeervolle showroom bent u van harte welkom om inspiratie op te doen. Ook wordt u voorzien van deskundig advies. We denken graag met u mee om uiteindelijk een duurzaam product te kunnen leveren waar u vele jaren plezier aan beleeft. Al onze producten worden met oog voor detail vervaardigd in eigen fabriek waar onze vakbekwame medewerkers uitsluitend werken met de beste materialen.
Een team van gemotiveerde vakmensen zorgt er tenslotte voor dat uw tuinhuis met zorg wordt geplaatst. We staan open voor al uw wensen en maken er samen iets moois van!
Het team van Jan de Boer Tuinhuizen bestaat uit enthousiaste medewerkers. Mensen met ervaring, specifieke kennis en verstand van zaken. Een hecht en trouw team, waar we trots op zijn. Onze medewerkers zijn verantwoordelijk voor uiteenlopende taken op het gebied van verkoopadvies, productie, montage en showroom styling.
De normen en waarden die wij hoog in het vaandel hebben staan, zult u in elk van onze medewerkers herkennen: luisteren, respecteren, vertrouwen, eerlijkheid en betrouwbaarheid boven alles!
Wij maken er samen iets moois van! “
Jan & Marga Willems 

 

Jan de Boer tuinhuizen X VT Wonenbeurs

Ik ken Jan de Boer tuinhuizen van de VTWonen beurs. Al 13 jaar! zijn zij een vast gezicht op deze beurs. En eerlijk gezegd, wist ik bij een bezoekje aan hun website pas dat ze nog geen 10km vanaf Grave gevestigd zijn! 😉 Dus hop, op een zaterdagochtend richting Wijchen. Ik trof daar een prachtige ruime showroom aan met een heel bijzonder gevarieerd aanbod aan tuinhuizen, buitenkamers etc! Ohhhh en ik kan al zo lastig kiezen 😉

Ik doe dit soort dingen altijd zonder mijn wederhelft he!?…..die gelooft het allemaal wel!

Die wil altijd alleen weten wat het kostenplaatje is en dan is het prima haha 😉 Vertrouwd me blind!…..

Of eigenlijk…….hij weet dat ik toch altijd mijn zin wil doordrijven …..en heeft het losgelaten 😉 Hij heeft zich alleen bezig gehouden met de afmeting!

Even terug naar het bezoek aan Jan de Boer. Ik werd hartelijk ontvangen , door Nina, in de showroom met een lekker kopje koffie! Fijne sfeer hangt daar! Hartelijke mensen!  Kundig advies!

Direct werd er tijd voor me vrijgemaakt om plaats te nemen aan tafel en om het assortiment door te nemen. Eerst liep ik een rondje alleen door de showroom, kritisch op zoek naar DE buitenkamer in onze Finntagetuin! 😉

Wat een keuze! Alles is echt ruim opgezet in de showroom, zodat je echt een goed beeld krijgt van de verschillende tuinhuizen en buitenkamers.

Ruim assortiment!

Naast tuinhuizen en buitenkamers kun je bij Jan de Boer ook terecht voor garages, tuinkantoren, speelhuizen en nog veel meer, check hier het assortiment!

Aankleding!

Zelfs voor de totale aankleding van je buitenkamer ben je aan het juiste adres bij Jan de Boer.

Een ruime en steeds wisselende collectie huiden, vachten, geweien, hoorns en diverse stijlen accessoires. Daarnaast verkopen ze ook tuinhaarden, fietsenrekken, regentonnen, matten, en diverse tuinmeubels. Dit alles kan je vinden op de totale bovenverdieping! Een snoepwinkel! 😉

Mijn keuze!

Na mijn rondje door de showroomwas ik er eigenlijk al heel snel uit!

De buitenkamer die ik 2 jaar geleden had gezien op de VT Wonen beurs, en later in het desbetreffende tv programma, bleef in mijn hoofd zitten. En toen ik hem wederom live in de showroom zag, was ik helemaal verkocht! Dit moest hij worden! Een buitenkamer , links en rechts gesloten en met een klein tuinhuisje verwerkt in de overkapping! ( praktisch: voor onze fietsen, tuingereedschap en konijnenvoer 😉

Samen met Nina stelde ik mijn…eh ons….. 😉 ontwerp samen, want uiteraard had ik weer mijn persoonlijke aanpassingen 😉 .

Alle denkbare opties qua afwerking zijn mogelijk.

Houtsoorten

Zo heb je de keuze uit diverse houtsoorten, check hier de uitgebreide info.

  • NOORD-EUROPEES VURENHOUT IN ZWEEDS OF TRADITIONEEL RABAT (STANDAARD)
  • CHANNELSIDING
  • DOUGLAS

Op aanvraag zijn onderstaande houtsoorten ook mogelijk:

– Western Red Cedar

– Europees Eikenhout

– Hotwood

Duurzaamheid

Duurzaam produceren en bewust omgaan met het milieu: dat is belangrijk in het beleid van Jan de Boer Tuinhuizen.

Jan de Boer Tuinhuizen geeft om het milieu en wil bijdragen aan een betere wereld. Daarom wordt voor onze tuinhuizen voor “eerlijk” hout gekozen. Het hout wordt afgenomen bij leveranciers die de FSC-certificering en het KOMO-keurmerk dragen. Daarmee garanderen zij dat wordt voldaan aan de hoge eisen met betrekking tot de materiaalkwaliteit, de wijze van produceren en de kwaliteit van het eindproduct. Hout levert een positieve bijdrage aan het milieu, omdat voor elke gekapte boom een nieuwe geplant wordt.

07 Juni!!! DDAY

En nu is het dus afwachten! 😉 tot 07 Juni. Dan wordt de buitenkamer kant en klaar , met vloer, geplaats!

In een volgende blog kom ik terug op de specifieke keuzes die ik heb gemaakt voor ons ontwerp.

Ik kan je wel alvast 1 tipje van de sluier geven: De buitenkamer wordt GROEN! Joh? 😉

We zijn nog even kei hard aan het werk in de tuin, om alles spik en span klaar te krijgen voor de 7e.

Want naast de buitenkamer, hebben we ook maar gelijk de hele tuin onder handen genomen! Ik kan niet wachten!

Tot snel!

Liefs Sandra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments on “Tuinverbouwing met Jan de Boer Tuinhuizen !

  1. Wauw San! Hoe gaaf wordt dit!? Super mooi. Daar ga je het hele jaar veel plezier aan beleven! Zet ‘m op vandaag! Lfs Linda

  2. Zooo super gaaf !
    Rete benieuwd naar het eindresultaat San ! 👀😘

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *