Nummer 3 en 4 van Sofacompany in da house!

Nummer 3 en 4 van Sofacompany in da house!

Jullie weten dat ik al even fan ben van Sofacompany!

Mijn prachtige diepgroene velvet bank Eddie pronkt sinds vorige zomer in de huiskamer.

Geen seconde spijt gehad van deze keuze, het groen komt me nog elke dag tegemoet en de kwaliteit is nog steeds top!

( Eddie staat nu bijna 1 jaar hier in huis)

Nog elke dag maakt Eddie mij blij 😉  Ik hoop , ik hem ook!

Ik versier hem nl regelmatig met misschien toch wel iets te veel kussens en plaids, #vintiemisschiennietfijn…..

Maar Eddie kwam niet alleen, hij bracht ook Alfred mee.

Alfred is een onderdeel van een modulaire bank!

Ik zag er een losse fauteuil in, dat was een juiste keuze! Ook in een mooie velvet stof uitgewerkt, als tegenhanger van het knalgroene van Eddie koos ik Alfred in een wat rustigere basiskleur. Kleur is top! maar het moet geen bonte kermis worden 😉

Heerlijk plekkie in de huiskamer omringt met groen, om te lezen of om een lekker wijntje te drinken….het liefst dat laatste! 😉

Eventjes een intro: Wie is Sofacompany nu eigenlijk?!

Sofacompany is het resultaat van de droom van de Deense oprichters Cathrine en Christian Rudolph om de Deense meubelindustrie te vernieuwen. Dit doen zij door het maken van mooie kwalitatieve meubels tegen een eerlijke prijs, gedurende het hele jaar. Dit is mogelijk door een simpel en uniek concept met online verkoop. Zij hebben het hele proces in eigen hand en maken géén gebruik van tussenpersonen. De meubels worden direct geleverd vanuit de eigen fabriek in Vietnam. Bij Sofacompany moet iedereen een mooi, kwalitatief en betaalbaar design kunnen kopen. De klant krijgt  ‘waar voor haar geld’.

Sofacompany bestaat uit een jong en dynamisch team waarin iedereen een grote passie voor meubilair en inrichting heeft. Zij zijn praktisch ingesteld en betrokken bij alle processen binnen het bedrijf. Het kantoor voor de Benelux is gevestigd in Arnhem en het moederbedrijf zit in Denemarken. Ook zijn er vestigingen in België, Denemarken, Duitsland, Noorwegen, Polen, Zweden, Zwitserland, Vietnam en Zuid-Afrika.

Sofacompany heeft in Nederland 3 showrooms om de produkten live te bekijken en eventueel te bestellen: Amsterdam, Rotterdam en Arnhem. Ik zelf ben al een paar keer in Arnhem geweest, Prachtige winkel!

Weer terug naar terug naar Eddie en Alfred!

Deze twee items  van Sofacompany heb ik al eerder uitgelicht via mijn instagram, beiden zijn gemaakt in de make me optie. Check hier.

Alle produkten van Sofacompany zijn verkrijgbaar in een ( aantal ) standaard kleur- (en).

Maar daarnaast kan je dus bijna alle produkten ook in de make me optie laten maken, in kleur en stof naar keuze.

Wanneer je een eigen ontwerp maakt, duurt het 10-12 weken, voordat het nieuwe meubel geleverd wordt. Om die reden is een beetje geduld nodig, maar in ruil daarvoor krijg je wel een heel uniek meubel. En ik spreek uit ervaring 😉 Het was het wachten waard!

Deze keer maakte ik mijn keuze uit de bestaande collectie, ik hoefde dus niet te wachten! 😉

Na het  omgooien van de woonkamer een paar weken geleden, check hier, had de woonkamer ineens een wat andere “ vibe “  gekregen. Het oogde ruimtelijker en er was plek voor nog een mooie eyecatcher 😉 . Deze  blauwe knapzak, stond echt al heel lang op mijn oneindige verlanglijstje!

Maar tijdens het rondneuzen op de site liep ik tegen nog een supertof item aan.

Uiteindelijk  maakte is dus 2 keuzes! Want ik kon weer eens niet kiezen…….luxeprobleem…i know!

Dus tadaaaaaaaaaa daar zijn poef Dixie en bankje Willow.

Ze waren dus vliegensvlug  in huis ,want beiden op voorraad!

Het zou natuurlijk veilig zijn geweest als ik deze 2 items in dezelfde kleur zou hebben gekozen als de bank of fauteuil. Dat deden we dus niet…. 😉 lekker 2 andere knalkleurtjes!

Geen twijfel over mogelijk: Dixie moest komen in velour navy! ( hij is standaard leverbaar in velour navy en pink)

Wat een knaller, ik schrok me een hoedje toen hij binnen kwam, haha, want hij is echt onwijs grooooot! Echt een eyecatcher. Doorsnede 87cm! Wow!

Hij is helemaal luxe afgewerkt en door de knoop in het midden matcht hij helemaal top met Eddie!

Ik ben echt verliefd op de diepblauwe kleur.

Hij staat nu als los object in de woonkamer, maar de afgelopen week is hij elke avond naar de bank geschoven om mijn voeten op te leggen ;-). Hij fungeert uiteraard ook top, als extra zitplek voor visite.

Of met een groot dienblad als salontafel. ( Finn kan er ook lekker op gamen zegtie…….)

Nu mijn grote bloemenpracht verhuisd is naar de grote muur, had ik het idee om een daybed onder het schilderij te plaatsen, maar toen viel mijn oog op dit schattige bankje Willow!

Niet zo kolossaal en enorm aanwezig als een daybed , maar wel dezelfde functie!

En jawel hoor, ook deze was direct verkrijgbaar in mijn gewenste kleur: cameron amber! ( deze is ook standaard verkrijgbaar in 2 kleuren: cameron amber en cameron lavendel )

Een klassiek bankje met een moderne touch, , wat een tof ontwerp! Het contrast van de rijke luxe stof en de metalen zwarte pootjes geeft een niet alledaags effect, hou ik van!

Leuk dat dit item uitgevoerd is in een normale stof ipv velours, anders zou het wel echt een heel “veloursboeltje” worden, daar moet je ook voor waken. 😉

Hij staat voor nu onder mijn bloemenpracht tegen de muur aan, maar afgelopen weekend heb ik hem bij de zithoek geschoven toen we vistie kregen, 2 extra zitplekken. Mijn voeten liggen er ook heerlijk op ‘s- avonds…wat een luxe…”ehhhh zal ik het bankje of de poef nemen!? ;-)”

Daarbij doet dit item het ook echt goed als stylingsobject! Ik zie hem al schitteren naast of achter het bed! Of in de gang!

Ben blij met deze 2 aanvullingen van Sofacompany in huis!

Samen met Eddie en Alfred vormen ze een mooi kwartet van Sofacompany.

Zouden jullie kiezen voor 1 van deze 2 items in huis?

Of gaan jullie toch liever voor een fauteuil als extra zitplek?

Laat het me onder mijn blog weten, benieuwd!

Gr Sandra

 

 

 

3 Comments on “Nummer 3 en 4 van Sofacompany in da house!

  1. zie ik nou dat je tijger uit de badkamer is geslopen?😎 superleuke items geshopt! geniet er van

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *