3 JAAR LATER……..

Jeetje…..de titel van deze blog lijkt net het einde van een netflix serie! ….

Echter is het voor mij een begin van een nieuw Finntage hoofdstuk , de opening van mijn blog!, 3 jaar later…..

Β 3 jaar later,

na het plaatsen van mijn allereerste foto op instagram

in december 2015

onder de naam @_finntage

Β  Β 

 

 

Waarom heeft het zo lang geduurd?, en hoe heb ik de afgelopen 3 jaar ervaren?……, het leek me een leuke vulling voor mijn eerste blog!

Ik ben dus Sandra, leeftijd zeeeer onbelangrijk πŸ˜‰ ( 40 en een beetje….) , ben al 18 jaar samen met Pieter en samen hebben we een zoon Finn ( dan is het meteen duidelijk waar de naam @_finntage vandaan komt..)

We wonen al 17 jaar in dit huis, een split-level woning in het prachtige historische stadje Grave in Noord Brabant.

“Het leek me leuk..”

Zoals gezegd, starte ik in december 2015 met het account @_finntage op instagram.

We hadden net een ontzettend grote verbouwing in ons huidige huis achter de rug. Veel inspiratie (voor/tijdens en na de verbouwing) verzamelde ik via instagram. Toen de verbouwing achter de rug was, ” leek het me leuk” om zelf ook wat inspiratie te delen via instagram en starte mijn account.

“Leek het me leuk”…………dat was het echt…..! “Het leek me leuk”……niet wetende hoe ik er 3 jaar later bij zou zitten….

Ik begon dus bijna dagelijks met het delen van plaatjes van mijn eigen huis.Β  Ik merkte wel dat mijn woonstijl direct op viel en gewaardeerd werd. Maar goed, ik had geen ervaring, dus dacht het zal wel……

( hieronder wat beelden van de eerste 3 maanden)

 

 

 

 

 

 

Mijlpalen

Ik ben @_finntage echt gestart zonder vooropgezet plan.

Op carnavalsmaandag ( dat zijn van die mijlpaaldagen die je niet vergeet) , februari 2016, 7 weken later ,tikte ik de 1000 volgers aan, WOW!! Dat voelde echt vet cool πŸ˜‰ Ik zei toen , met een knipoog, tegen mijn vriendinnen en familie, ik ga voor de 10K en een reportage in de VTWonen, dan stop ik!…… De 10K volgde 3 maanden later ( juni 2016 ) en de VTWonen reportage is er ook gekomen ( september 2017) Maar stoppen ho maar…..

december 2016 50k

december 2017 100K

december 2018 168K

Bizar!!

En dat allemaal, omdat “het me leuk leek” om plaatjes te delen van ons huis….

Nu zeggen die getallen me serieus echt niet zoveel maar het geeft wel weer hoe snel het is gegaan in een relatief korte tijd.

De afgelopen 3 jaar zijn eigenlijk best een rollercoaster geweest. Een totaal onverwachts succes, combineer (-de) ik naast een 4 daagse werkweek en mijn gezin .

22 jaar lang werkte ik in de uitzendbranche, afgelopen jaar kwamen mijn toenmalige werkgever en ik erachter dat we geen match meer waren en in goede harmonie hebben onze wegen zich gescheiden.

Deze nieuwe situatie gaf mij de creatieve ruimte om mijn blog te starten.

Ook ben ik gestart met een te gekke opleiding interieur styling.

Deze 2 dingen stonden echt al even op mijn wensenlijstje maar Ik dacht altijd …..het komt wel ……als de tijd daar is….en dat komt wel is dus NU! …..december 2018, 3 jaar later!

De gastblogs die ik de afgelopen jaren heb mogen schrijven voor bepaalde samenwerkingen heb ik gebundeld onder het kopje blog DIY, zodat jullie alvast wat leesvoer hebben! πŸ˜‰

Trots!

Ik ben nogal van de Brabantse nuchterheid en stel mezelf altijd vrij bescheiden op maar ik durf nu , 3 jaar later, toch wel heel voorzichtig tegen mezelf te zeggen, dat ik best een beetje trots ben op @_finntage !

Maar ik ben vooral heel erg dankbaar voor de dingen die op mijn pad zijn gekomen .

De contacten via instagram ( te leuk!) , de samenwerkingen, de events waar ik bij aanwezig mag zijn, online binnenkijkers, tv opnames, publicaties in kranten en tijdschriften ! Ik vindt het echt te gek! Ik geniet overal van!

En dankbaar omdat ik doe wat ik het allerleukste vindt, creatief zijn!!,Β en dat dit alles dan ook nog eens door zoveel mensen gewaardeerd wordt. Dat is toch te gek!

De opening van mijn blog is natuurlijk een klein feestje waard.

Dus vanavond 09-12 een TE GEKKE GIVEAWAY online!

DIE WIL JE ECHT NIET MISSEN!

Leuk dat je een kijkje kwam nemen, tot de volgende X !

Liefs Sandra

 

 

 

 

41 Comments on “3 JAAR LATER……..

 1. Gefeliciteerd, je mag er sΓΊpertrots op zijn! Ik vind het meer dan een prestatie, je hebt een gave stoere woonstijl, je foto’s vallen overal op, en zijn altijd weer bijzonder. Ik geniet graag mee, en je bent Γ³Γ³k live nog β€˜es leuk! Knuf en succes met je site!

 2. Yesss gefeliciteerd meis!!! Wat ziet het er mooi uit en wat leuk om te lezen hoe je bent begonnen!

  • jaaaaaa Min! wat een verhaal he, ook heel grappig dit op te schrijven na 3 jaar! Dank v je leuke reactie! X

 3. Superleuk je eigen blog San! En wat is het snel gegaan bij je, dat heb ik me nooit gerealiseerd. Ik vind die Brabantse nuchterheid altijd erg fijn dus blijf zeker lekker je zelf en door met wat je al deed!

  • wat leuk om te horen dat ik ook echt nog wat nieuw nieuws heb verteld πŸ˜‰ en lief je reactie. Als ik naast mijn schoenen ga lopen, waarschuw je me dan? πŸ˜‰ Fijne zondag Tat! X

 4. Super om te lezen hoe je Finntage avontuur is gestart Sandra! Dat er nog maar veel mooie blogs en inspirerende beelden mogen volgen. Op naar de 200.000 volgers!

 5. Wat leuk geschreven Sandra!! En alles wat op je pad komt is meant to be! Houd van je creativiteit en je schrijfstijl is ook leuk dus ik ga je zeker lezen πŸ’š Succes met je blog X

  • Dankjewel Andrea! lief je reactie, en echt he….tof toch wat we allemaal meemaken! Volg jou ook graag! X

 6. Wat ontzettend gaaf! 🀩Super tof dat je de stap gezet hebt! Enneh nooit getwijfeld dat dit een succes zou worden! Xx

 7. Wat ziet het er geweldig uit!! Wat mag jij SUPERTROTS zijn op jezelf!!😘😘😘

 8. Erg leuk om te zien hoe je bent begonnen! En dat maakt ‘t ook leuk om je te volgen, want “omdat het leuk leek” is de beste manier om te beginnen wat mij betreft. Als je dat weet vast te houden ben je zo authentiek dat het tenminste opvalt. Ik hoop nog veel van je zien en nu ook te lezen! Succes met je blog ❀️

 9. Heel tof je eigen blog Sandra! Proost op nog meer leuke dingen op je pad!

 10. Gefeliciteerd met je blog! Volg je graag op IG dus ga zeker ook je blog volgen. Ziet er nu al heel EIGEN uit. 🍾

 11. Super leuk om te lezen hoe je begonnen bent! En lieve San, je mag inderdaad kei-trots zijn! πŸ™ŒπŸ’•

 12. Super leuk om te lezen! Ik volg je al tijden met veel plezier! Juist de verschillende stijlen vind ik zo leuk op instagram! Heel veel succes met je blog maar dat komt vast goed!πŸ˜‰

 13. Hoe mooi is het om je dromen waar te maken! Op naar de volgende drie jaar πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» !!! Ps. Super toffe winactie. Wij doen mee πŸ™‚ xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *