Luxe sfeer in de badkamer met Brabantia

De badkamer is al lang niet meer een ruimte waar je alleen maar komt voor pure noodzaak.

Het is een ruimte om te ontspannen en te relaxen. Een Oase van rust! Ik heb een bad zo intens gemist tijdens onze verbouwing, 6 maanden lang alleen douchen, ik weet dat het een luxe is, maar wij hebben altijd de beschikking over een bad gehad, dus ik miste dat echt enorm. Ik vind het een heerlijk moment, na een hectische dag. Je komt helemaal tot rust.

Uit onderzoek is gebleken dat men gemiddeld 40 min per dag door brengt in de badkamer.

Ik badder echt elke dag, mijn ultieme relaxmoment!

Daarom vind ik het ook heel belangrijk dat de badkamer er uitnodigend, netjes en opgeruimd uit ziet.

Want zeg nu zelf……..

In een opgeruimde nette omgeving, ontspant iedereen toch veel fijner?!

Onze nieuwe badkamer is dus af! Een explosie van kleuren met prachtig gekleurd sanitair aangevuld met gouden details. Daarbij een heerlijke roze kleur op de muren en op het plafond. MY HAPPY PLACE !

In combinatie met de planten, creëerde ik echt een soort mini spa, mijn eigen urban jungle.

Ik merkte dat ik steeds meer prullaria liet verdwijnen uit de badkamer. De kleuren waren al voldoende aanwezig en voor de rest wilde ik echt een rustig sfeertje om me heen. Een plek waar ik me fijn voel.

Maar ja, in de badkamer kan je niet alles in kastjes achter deurtjes stoppen.

Praktische items moeten wat mij betreft wel echt binnen handbereik liggen.

En voila…..daar was de nieuwe kleur SOFT BEIGE van de RENEW badkamer collectie van Brabantia.

Precies waar ik naar op zoek was. Deze kleur is de perfecte ( rustige) aanvulling in onze kleurrijke badkamer.

Een stijlvolle, strak vormgegeven collectie. En allemaal met elkaar te combineren en uit te breiden.

Deze collectie is verkrijgbaar in de kleuren white en dark grey en nu dus ook in de kleur soft beige. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik afgelopen september als trotse ambassadeur de collectie mocht bekijken op het hoofdkantoor van Brabantia in Valkenswaard. Wist direct : dit wil ik graag in mijn badkamer! De kleur is perfect!

En overal zo goed over nagedacht qua ontwerp. Typisch Brabantia!

Wat te denken van deze voorraadpotjes?

In klein en groot formaat. Maar 2 kleine op elkaar zijn exact even groot als 1 grote.

En dat staat weer super strak op en naast elkaar.

Of deze spiegel?

Als je naar deze spiegel kijkt, zou je niet denken wat voor een handigheidjes daar in verwerkt zitten. De spiegel kan je draaien. Het plateau is speciaal ontwikkeld om bv je sieaden op te leggen vlak voordat je gaat badderen. Zo slim bedacht, want mijn sieraden hebben namelijk nooit een vaste plek. En het plateau kan ook omgedraaid worden, dan kan je er 2 voorraadpotjes op kwijt. Ik hou echt van deze doordachte details!

En deze weegschaal? Wel een digitale weegschaal, maar geen milieubelastende batterijen – het kan!

Energie wordt opgewekt door op de knop te drukken met je voet  Deze strakke weegschaal met glazen oppervlak kan tot 150 kilo aan.

En zie je hoe mooi de vormgeving van alle produkten op elkaar aan sluiten.?  Prachtig!

Als je naar mijn ultieme favoriete product uit deze serie vraagt is het met stip op 1 : deze badkamer caddy!

Top ontwerp en zo functioneel voor mijn make up en tandenborstels. De items die je elke dag nodig hebt binnen handbereik!

Deze mooie accessoires van Brabantia maken de badkamer helemaal af. Ik heb een beetje een luxe spa gevoel als ik ‘s-avond heerlijk in mijn bad lig.

Helemaal klaar voor de koude wintermaanden.

Liefs Sandra